Folkekirkens Nødhjælp

Sogneindsamling for Folkekirkens Nødhjælp

Den 12. marts 2017 gik tusindvis af frivillige danskere i hele landet på gaden for at gøre en verden til forskel. Det blev til 14 millioner kroner.

I Torslunde Sogn var vi også med og vil være det igen i 2018, denne gang

søndag den 11. marts

Hos ”Folkekirkens Nødhjælp” forlyder det at:

”Pengene gør en konkret forskel for verdens fattigste. Vi arbejder ud fra princippet 'hjælp til selvhjælp'. Vi arbejder i 24 lande med katastrofehjælp, minerydning, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling.

For 14 millioner kan vi give f.eks. 80.000 familier en køkkenhave, der sikrer mad og indtægt eller

400.000 mennesker midlertidigt husly efter en katastrofe

Mon det nytter?

Det nytter – og det virker. Vi holder skarp kontrol med korruption, og regner omhyggeligt på projekter, så de gavner mest muligt og bærer sig selv, når vi rejser igen. Siden vores første indsamling i 1999 har frivillige samlet godt 210 millioner kroner, som har bedret livet for millioner af mennesker udsat for sult, sygdom, minefare, tørke, oversvømmelser, overgreb, frarøvelse af jord og anden ekstrem uretfærdighed.

Vi er derude - og ser fremgang hver dag.

Hver en krone har gjort forskel.”

Vil du deltage som indsamler i dette års sogneindsamling den 11. marts eller har du lyst til at tage andre lokale initiativer der kan munde ud i penge til nødhjælp så kontakt mig meget gerne på mail: hellegram@ishoejby.dk eller mobil: 51330702

Ellers kan du hjælpe ved at være klar med kontanter eller mobilpay når indsamlere forhåbentlig kommer rundt i sognet imellen kl ca.11 og 14 denne 2. søndag i marts.

På forhånd tak :-)

Helle Gram