Aktiviteter

Juleaften i Torslunde kirke mandag den 24. december kl. 14.00 børne/familiegudstjeneste og kl. 15.30 Julegudstjeneste med sognepræst Christian B. Petersen.

Nytårsgudstjeneste i Torslunde kirke tirsdag den 1. januar kl. 16.00 med sognepræst Christian B. Petersen.

Kom og være med til denne festlige gudstjeneste hvor vi ønsker hinanden et godt og velsignet nytår med bobler og kransekage.

Nytårskoncert 2019 i Torslunde kirke  søndag den 13. januar kl. 14.00 med:

The Sound af a Song er et unikt genremøde mellem den klassiske musik og jazzen. Sopran Ulla Abildgaard  jazzsanger Clara Vuust og jazzpianisten Francesco Cali fortolker sammen nogle af de uforglemmelige sange fra musical- og filmklassikere som blandt andre ”The Sound of Music” og ”My Fair Lady".
Oprindeligt blev musikken sunget af klassiske sangere i tidens stil, men efterhånden kom jazzmusikerne til, og sange som "Summertime" fra operaen Porgy and Bess blev foreviget i den amerikanske jazztradition i "The Great American Songbook".
Det bedste af to musikalske verdener forener sig, når de to sangerinder fra hver sin ende af sangtraditionen mødes over en fælles kærlighed til de smukke evergreens fra 30'erne og 40'ernes film, cabareter og musicals. Repertoiret spænder fra amerikanske komponister som George Gershwin, Cole Porter og det uforlignelige musikalske parløb Rogers & Hammerstein til tysk og fransk musik af Kurt Weill og Michel Legrand.
Sammen inviterer Ulla Abildgaard og Clara Vuust publikum indenfor til en koncert med romantik og glæde i højsædet – i en smeltedigel af opera og scatsang – og alt derimellem.

Musikgudstjeneste med Ishøj Kulturskoles Harmonika Ensemble

søndag den 20. januar kl. 10.00 i Torslunde kirke med sognepræst Christian B. Petersen

Sangeftermiddag tirsdag den 22. januar i Torslunde Cafeen (konfirmandstuen i præstegården) kl. 14-16 med kirkens organist Lars Grangaard ved klavertangenterne. Kom og syng med på gamle kendte viser og sange fra et sanghæfte. Der vil som vanligt være tid til en kop kaffe og en god snak.

Fastelavn i Torslunde kirke

søndag den 3. marts kl. 10.00

Vi starter med en kort børne/familie venlig gudstjeneste med Landsbyernes Børnekor i flotte udklædninger og fastelavnssange. Efterfølgende tøndeslagning på præstegårdspladsen for store og små med kåring af kattekonger og dronninger. Torslunde Menighedsråd og Torslunde Bylaug står sammen om arrangementet.

Koncert i Torslunde kirke tirsdag den 5. marts kl. 19.00 med Ester Brohus Band

Billetter á 135,-kr købes på www.billetto.dk tryk på nedenstående link for at gå til billetkøb. Billetter vil blive scannet ved indgangen. Dørene åbnes kl. 18.00. Der vil være mulighed for at købe øl/vin/vand inden koncerten. Vi har mobilepay.

Har man sagt country, må man også sige Ester Brohus. Danmarks lille store country-darling er klar med nyt album. ”Heart of the Country”, der er Ester Brohus’ 11. album. Nogle er bare født med country i blodet Ester Brohus og hendes faste band har spillet sammen i tre år og består af musikere og mennesker som Ester Brohus sætter stor pris på. Mikkel Bøggild, der står for strengeinstrumenterne, er også producer på det nye album. ”Mikkel er nok den musiker i Danmark, jeg har mødt gennem tiden med den største forståelse og kendskab til countrymusikken og dens historie. Han spiller og synger til perfektion og håndterer de instrumenter, der forventes i countrymusikken. Jeg var ikke i tvivl om at han også skulle producere ”Heart of the Country””, siger Ester Brohus og fortsætter: ”Torben Bjørnskov er en dynamisk og levende kontrabassist. Han har en mening og en holdning til vores sammenspil og så er han desuden en fantastisk samarbejdspartner”. Sabrina Brohus er Esters datter. De to har sunget og spillet sammen siden Sabrina var helt lille, og Sabrina har været fast med på kor i over 15 år. ”Vi synger helt perfekt sammen, og jeg er temmelig taknemmelig for, at vi kan følges på den måde vi gør. Så er hun er journalist og til stor hjælp for mig”, siger den stolte moder.

Læs mere om Ester Brohus på: http://esterbrohus.dk/

Skærtorsdag den 18. april kl. 17.00 i Torslunde kirke.

Stemningsfuld musikgudstjeneste med Torslunde Koret og sognepræst Christian B. Petersen.

Efter gudstjenesten er der mulighed for at deltage i fællesspisning i konfirmandstuen. Menuen er lam, brød, salat.

Det koster 25,-kr pr. voksen. Vin og øl kan købes for 10,-kr stk. Vand er gratis. Børn spiser gratis med.

Tilmelding til spisning nødvendig og sker til organist Lars Grangard på mail: torslundeorganist@gmail.com eller tlf. 2254 2175 senest søndag den 14. april.

Langfredag i Torslunde kirke den 19. april kl. 10.00

Musikgudstjeneste med sopran Eva Bruun Hansen og mezzosopran Lisbeth Christensen Engkær der vil synge uddrag af Giovanni Battista Pergolesis´  Stabat Mater der skildrer Jomfru Marias smerte, mens hun står ved korsets fod.

Koncert i Torslunde kirke tirsdag den 7. maj kl. 19.00 med det lokale rockorkester SLIPSTRØM med Torslunde kirkes kirkeværge Torben Dahl bag trommerne. Der er gratis adgang.

Musikgudstjeneste i Torslunde kirke søndag den 12. maj kl. 10.00 med Landsbyernes Børnekor og Torslunde Koret.

Sommerafslutning for kirkens kor. Vær med til denne festlige gudstjeneste med musikalske indslag fra kirkens kor.